Rozkvetlá chuťová paleta: Objevte kouzlo jedlých květů v gastronomii
Jedlé květy jsou stále populárnějším druhem jídla v gastronomii. Tyto květiny nejenže dodají pokrmům atraktivní vzhled, ale také...
Jedlé květy jsou stále populárnějším druhem jídla v gastronomii. Tyto květiny nejenže dodají pokrmům atraktivní vzhled, ale také...
V dnešní době, kdy se zdůrazňuje zdravý životní styl a péče o tělo, jsou proteinové tyčinky stále populárnější. Tyto malé, chutné...
Rybízová marmeláda patří mezi oblíbené druhy domácích konfitur. Pokud máte rádi sladké a ovocné pochoutky, určitě si tuto lahodnou...
Vítejte v restauraci u habakuka - příjemné místo pro dobré jídlo a společnost.Historie restaurace U Habákuka Historie restaurace U Habákuka sahá až do roku 1922, kdy byla založena jako malá hospoda s regionálními specialitami. V průběhu let se však rychle rozrostla v populární restauraci pro místní obyvatele i...
26. 06. 2023
Úvod do mangového ovoce Mango ovoce je stále více oblíbené po celém světě. Pokud jste se s ním však ještě nesetkali, není třeba se obávat. V našem úvodu do mangového ovoce se dozvíte všechny potřebné informace. Naučíte se, jak poznat zralý mango a jak ho správně nakrájet. Budete mít přehled o zdroji vitamínů a...
25. 06. 2023
Úvod do cuketového nákypu Cuketový nákyp, oblíbený pokrm plný chuti, který se vám bude líbit! Pokud hledáte nové jídlo, které vás zahřeje a naplní vaše chuťové pohárky, cuketový nákyp je tou správnou volbou. V tomto článku se dozvíte vše, co potřebujete znát o přípravě tohoto lahodného jídla. Od toho, jak si...
24. 06. 2023
Co je chačapuri? Co je chačapuri? Chačapuri je tradiční gruzínské jídlo, které se skládá z plněného chlebového koláče. Nejčastěji se plní sýrem, ale může obsahovat také nakrájenou šunku či zeleninu. Název "chačapuri" pochází z gruzínského slova pro těsto (chača) a nádivku (puri). Toto jídlo patří mezi...
23. 06. 2023
Úvod do receptu na nadýchanou bábovku hrníčkovou Zde se dozvíte jednoduchý postup, jak si připravit lahodnou nadýchanou bábovku hrníčkovou. Tento recept je skvělou volbou pro všechny milovníky sladkých dobrot a jeho příprava je rychlá a snadná. Stačí mít po ruce pár běžných ingrediencí a můžete se pustit do pečení...
22. 06. 2023
Úvod do restaurace Grosseto Anděl Pokud hledáte kulinářský zážitek spojený s prvotřídním servisem a okouzlujícím prostředím, pak je restaurace Grosseto Anděl tím pravým místem pro Vás. Nachází se v jedné z nejvíce živých částí Prahy, Andělu, a nabízí skvělé menu plné autentických italských jídel...
21. 06. 2023
Co je bezlepkové pečivo? Bezlepkové pečivo je druh pečiva, který neobsahuje lepek - bílkovinu nacházející se v některých obilovinách, jako je pšenice, žito a ječmen. Pro lidi s celiakií, alergií na lepek nebo citlivostí na lepek může být bezlepkové pečivo nutností. Existuje mnoho druhů bezlepkového pečiva z různých...
20. 06. 2023
Vítejte v našem návodu k otevírací době obchodu Lidl! Pokud se chystáte nakupovat u nás, je pro vás důležité vědět, kdy jsme otevřeni. V této části se dozvíte, jak dlouho můžete nakupovat a co musíte mít na paměti při plánování vaší návštěvy.Otevírací doba obchodu Lidl v České republice Zde najdete aktuální...
19. 06. 2023
Úvod do sushi rýže Sushi je známou japonskou specialitou, která se skládá z kousků vařené rýže a nějakého druhu náplně, obvykle surového rybího masa nebo zeleniny. Ačkoli si mnozí lidé myslí, že tajemstvím dokonalého sushi je pouze výběr správných surovin, skutečným klíčem k úspěchu je příprava perfektní sushi...
18. 06. 2023
Vítejte u úvodu k tradičnímu českému jídlu - fazolové polévce na kyselo, také známé jako "fazole na kyselo". Toto jídlo je oblíbenou součástí české kuchyně a má mnoho fanoušků po celém světě. Fazole na kyselo jsou zvláštním způsobem připraveny fazolové polévky, která se podává s hustou vrstvou kyselé smetany na...
17. 06. 2023